Gemeenteraadsverkiezingen 2022

ChristenUnie Ridderkerk in ’Politiek Café in Verkiezingstijd’

Op zaterdag 29 januari 2022 wordt de derde aflevering uitgezonden van het wekelijkse Politiek Café in Verkiezingstijd bij Radio Ridderkerk. Dit als opmaak naar de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 16 maart 2022. In de komende weken is telkens een uur lang een partij te gast in de studio om haar verkiezingsprogramma toe te lichten.

Presentator Eric Harreman gaat op zaterdag 29 januari 2022 in gesprek met onder andere Robert Kooijman en Erna de Wolff van de Ridderkerkse afdeling van de ChristenUnie. Robert Kooijman is lijsttrekker en huidige raadslid voor de partij in de gemeenteraad. Ook Erna de Wolff is zittend gemeenteraadslid.

Erna de Wolff

Het verkiezingsprogramma is inmiddels bekend en heeft de toepasselijke naam gekregen ‘Samen Recht Doen’.

De uitzendingen van Politiek Café in Verkiezingstijd vinden normaal plaats in de studio van RTV-Ridderkerk op zaterdagen tussen 12.00 en 13.00 uur, maar deze keer vanuit bibliotheek AanZet. Het ter plaatse bijwonen van de uitzendingen als gast is helaas niet mogelijk.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat te zien is via Ziggo digitale tv kanaal 36, Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de RTV-Ridderkerk APP.