Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Leefbaar Ridderkerk “Samen met jou”

Vorige week is tijdens een ludieke actie bij de Schans in Ridderkerk officieel het verkiezingsprogramma van Leefbaar Ridderkerk gepresenteerd. Tijdens een fotosessie met de nieuwe kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen is tevens het thema van het nieuwe programma bekend gemaakt: Samen met jou ! De leden van Leefbaar konden zich al eerder uitspreken over het programma tijdens de ledenvergadering.

Lijsttrekker Karin Kayadoe : “Je zult moeten weten wat er daadwerkelijk speelt in de wijken en hierop moeten acteren. Dat is belangrijk. Er heerst op dit moment veel onvrede onder bewoners. Alleen samen komen we verder ! ”

Het campagneteam van Leefbaar Ridderkerk zal de komende maanden – gehuld in blauw en geel – regelmatig te zien zijn in de Ridderkerkse wijken. Heeft u een vraag of goede suggesties voor de komende vier jaar, neem dan contact met ons op. Binnenkort valt bij alle Ridderkerkers de verkorte versie van het verkiezingsprogramma op de mat.

Het uitgebreide verkiezingsprogramma is beschikbaar op www.leefbaarridderkerk.nl. Belangstellenden kunnen het verkiezingsprogramma hier downloaden of opvragen bij het secretariaat.