SGP Ridderkerk in ’Politiek Café in Verkiezingstijd’

Op zaterdag 5 maart 2022 wordt de achtste aflevering uitgezonden van het wekelijkse Politiek Café in Verkiezingstijd bij Radio Ridderkerk. Dit als opmaak naar de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 16 maart 2022. In de komende weken is telkens een uur lang een partij te gast in de studio om haar verkiezingsprogramma toe te lichten.

Presentator Eric Harreman gaat op zaterdag 5 maart 2022 in gesprek met lijsttrekker Daan Kardol en Kees van der Duijn Schouten van SGP Ridderkerk. Zij zijn beide raadslid in de huidige gemeenteraad en staan respectievelijk als nummers 1 en 3 op de kieslijst voor de SGP Ridderkerk.

Kees van der Duijn Schouten en Daan Kardol

Het verkiezingsprogramma heet ‘Met hart voor Ridderkerk’.

De uitzendingen van Politiek Café in Verkiezingstijd vinden plaats in de studio van RTV Ridderkerk op zaterdagen tussen 12.00 en 13.00 uur. Het ter plaatse bijwonen van de uitzendingen als gast is helaas niet mogelijk.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat te zien is via Ziggo digitale tv kanaal 36, Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de RTV-Ridderkerk APP.