Gemeenteraadsverkiezingen 2022

VVD heeft Ridderkerkse kieslijst compleet

De definitieve kandidatenlijst van de Ridderkerkse afdeling van de VVD is deze week bekend gemaakt. Het langstzittende gemeenteraadslid Edward Piena is op 16 maart aanvoerder van de VVD-lijst

,,Het diverse team bestaat uit 10 kundige en betrokken mensen die heel graag willen bouwen aan een toekomstbestendig Ridderkerk”, aldus de VVD.

Kieslijst

De VVD Ridderkerk zet met dit diverse team in op een combinatie van continuïteit en vernieuwing.Naast een aantal bekenden, zien we dan ook veel nieuwe gezichten.

De kieslijst ziet er als volgt uit:
1. Edward Piena
2. Linda Klaver
3. Michel de Borst
4. Timo Ringlever
5. Paul Bakker
6. Vincent van der Have
7. Tessa Ketting-Huijgen
8. Niels van Dijk
9. Marius van der Valk
10. Jan Visser

Voorzitter Vera Spruit vertelt enthousiast over de lijst: “We zijn een brede volkspartij en dat wordt echt weerspiegeld met deze lijst. Los van de individuele kwaliteiten, zijn we blij dat deze kandidaten laten zien echt als team samen te werken en dat ze elkaar versterken en aanvullen”.

Het verkiezingsprogramma wordt later in december bekend gemaakt, maar het is al wel duidelijk waar de VVD Ridderkerk op in gaat zetten. “We gaan keihard werken aan een toekomstbestendig Ridderkerk. Daarbij zijn onderwerpen als betaalbare woningen, ruimte voor ondernemers en inwoners en een veilige gemeente enorm van belang”, aldus de kersverse lijststrekker Edward Piena.