ChristenUnie is er voor u, op 20 maart 2019 en daarna

De definitieve lijst van de ChristenUnie voor de verkiezingen van het waterschap Hollandse Delta is bekend. De ChristenUnie krijgt lijstnummer 7. IJsselmonde is goed vertegenwoordigd met 8 personen.

Kandidaten uit het eiland IJsselmonde zijn: Willem Schneider (Hendrik-Ido-Ambacht, nr. 4) en Johan van Wolfswinkel (Poortugaal nr. 6).

Verder staan op de lijst: Marius Schenkel (Zwijndrecht, nr. 7), Anja Elzinga- Wimmenhove (Rotterdam, nr. 8), Arie van Nes (Ridderkerk, nr. 9), Setkin Sies (Rotterdam, nr. 10), Marco Koornneef (Barendrecht, nr. 18), en Frans van Zaalen (Rhoon, nr. 32). De lijsttrekker is Jantien Fröhling uit Hellevoetsluis.

Op één van hen kunt u op 20 maart uw stem uitbrengen bij de Waterschapsverkiezingen. Wat het waterschap doet hebben we de laatste zomer duidelijk kunnen merken. Bij hoosbuien zorgt het schap er voor dat we droge voeten houden. En is het extreem droog, dan zorgt het ervoor dat er voldoende water is voor mens, dier, land en industrie.

Nu het weer steeds extremer wordt, worden de taken van het waterschap nog belangrijker dan ze al waren. Daarmee worden de kosten ook hoger. De ChristenUnie heeft zich er de afgelopen 4 jaar sterk voor gemaakt dat het waterschap doet wat het moet doen en daarbij zorgvuldig omgaat met het geld van de inwoners en bedrijven.

Daarbij heeft de ChristenUnie oog voor het hele gebied. Via deze vertegenwoordigers van het eiland IJsselmonde kunt u zowel op 20 maart als ook daarna, rechtstreeks uw stem laten horen!