Verkiezingsprogramma Waterschapspartij Hollandse Delta bekend

De grootste fractie van het huidige Bestuur van de Verenigde Vergadering van Waterschap Hollandse Delta heeft inmiddels ook haar verkiezingsprogramma en kieslijst bekend gemaakt.

Ridderkerkse Petra van Nes – de Man staat als tweede op de kieslijst van de Waterschapspartij Hollandse Delta. Lijsttrekker is Piet Kome uit Rockanje.
Ook de Ridderkerkse tuinder Huug Kooijman staan op de lijst op nummer 29.

Volgens Petra van Nes – de Man is het van groot belang om te gaan stemmen tijdens de verkiezingen op 22 maart 2019:
,,Iedereen heeft te maken met het werk van het Waterschap én de gemeente en zolang alles goed gaat realiseren we ons dat nauwelijks. Zij  kiest  bewust voor lokaal, zoals zij nu haar eigen partij heeft in de raad van Ridderkerk BURGER OP 1 .
Lokale partijen staan dicht bij de mensen, en zijn niet gebonden aan regels en uitspraken van landelijke of overkoepelende partij besturen. Voor haar is deelnemen aan het bestuur van het Waterschap een verrijking van haar deelname aan de gemeenteraad.  
Op deze wijze kunnen deze partijen met elkaar verbonden worden, en dat is de afgelopen vier jaar diverse malen gebeurd. De werkzaamheden aan de Rotterdamseweg, de gelijktijdige afsluiting van de Oostmolendijk en de wilgenkap in de Bernisse.
Dan blijkt dat het goed is de informatie van meer partijen mee te nemen, waar bewoners uiteindelijk van profiteren. Dat is de kracht van de lokale partijen”.

Meer informatie over de partij en het verkiezingsprogramma: WPHD