Waterschaps- en Provinciale verkiezingen 2023

Forum voor Democratie maakt kandidatenlijst bekend voor provincie Zuid-Holland 

Op 15 maart 2023 staat Nederland voor een fundamentele keuze: gaan we door met het beleid van VVD en D66 of kiezen we voor fundamentele verandering? 

FVD Zuid-Holland kiest voor het laatste: 

• Niet meewerken aan nieuwe vergunningen voor AZC’s en de bestaande vergunningen intrekken 
• Provincie moet niet opdraaien voor de kosten van Rijksbeleid 
• Geen onteigening van onze boeren 
• Een provinciaal initiërend en bindend referendum invoeren 

Lees meer in het verkiezingsprogamma op  https://fvd.nl/provincies/zuid-holland.

De top 3: 

Lijsttrekker Ewald Kegel (60 jaar):  ‘’De provincie moet eigen keuzes maken en zich niet laten leiden door dictaten uit Den Haag.” 
Ewald komt van origine uit Den Haag. Hij is afgestudeerd in economische geschiedenis en was werkzaam in de accountancy en bankenwereld. Van daaruit startte hij een carrière in de IT-sector en momenteel runt hij zijn eigen bedrijf. 

Plek 2 Robin Westdijk (32 jaar): “Nederland is van origine een boerenland en dat moeten we blijven.’’ 
Robin groeide op tussen de boerenbedrijven. Hij is meester in de rechten en gespecialiseerd op het gebied van strafrecht. Hij is geboren en getogen in Zevenhuizen en momenteel werkzaam als Compliance Officer in de financiële sector. Hij wil zichzelf hard maken voor het behoud van de boeren. 

Plek 3 Seppe Bakker (26 jaar): ‘’Alleen FVD wil échte verandering.” 
Seppe is 26 jaar en geboren in Haarlem. Na zijn bachelor verpleegkunde werkte hij in de zorg, ook tijdens de coronamaatregelen. De vaccinatiedrang en het autoritaire beleid hebben ervoor gezorgd dat hij afscheid nam van de zorg. Op dit moment werkt Seppe in de financiële dienstverlening en is hij actief voor JFVD. Als Statenlid wil hij van Zuid-Holland weer een sterke provincie maken.