Ondanks lockdown volle winkelkarren voor Winter4daagse

Momenteel zit Nederland in een lockdown en dit heeft ook zijn weerslag op het Winkelhart Ridderkerk. In de vroege morgen was het nog erg rustig, maar later kwamen de inwoners van Ridderkerk toch weer boodschappen doen. Niet essentiële winkels zijn helaas gesloten, maar door creativiteit van de ondernemers kunnen klanten toch bij hen aankopen doen door middel van een click en collect systeem.

De actie “Toon je hart, doe iets voor een ander” met de inzameling van producten voor mensen die het wat minder hebben is nog in volle gang.

Bij de ingang van Albert Heijn, Jumbo en Lidl staan dan de vrijwilligers om uw bijdrage in ontvangst te nemen. Ook kunt u producten afleveren bij het voormalige Dolcis winkelpand naast Bram Ladage. De winkelkarren worden goed gevuld met gedoneerde artikelen. Zo kunnen we de cliënten van de FoodCompany Ridderkerk / Voedselbank toch een mooie Kerst geven.

Het Winkelhart Ridderkerk staat ook in de belangstelling bij de media. Zo is RTV-Rijnmond aanwezig om de mening te peilen over de huidige lockdown en zijnde razende verslaggevers van RTV-Ridderkerk op pad om interviews af te nemen bij het winkelend publiek.