Politiek Café vanuit Winkelhart Ridderkerk

Tijdens de Winter4Daagse is er op zaterdag 18 december 2021 weer een nieuwe aflevering van Politiek Café te beluisteren tussen 12.00 en 13.00 uur.

Op donderdag 16 december 2021 vergadert de gemeenteraad van Ridderkerk vanaf 20.00 uur weer over een aantal belangrijke onderwerpen als de Gebiedsvisie en planMER Rivieroevers, vaststelling van de belastingverordeningen en – tarieven voor 2022, verordening jeugdhulp, verordening maatschappelijke ondersteuning en de ontheffing voor wethouder Franzen voor het vereiste ingezetenschap. Als u geïnteresseerd bent in deze vergadering, dan kunt u deze gemeenteraadsvergadering meekijken via de website van de gemeente Ridderkerk.

Te gast zijn Partij 18 Plus, CDA, Leefbaar Ridderkerk en Groen Links. Op zaterdag gaat presentator Eric Harreman in discussie met de partijen over deze onderwerpen in Politiek Café, dat live vanuit de speciale studio wordt uitgezonden vanuit het Winkelhart Ridderkerk.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van RTV-Ridderkerk.