Winter5Daagse

De Verjaardagstas verrast jaarlijks honderden Ridderkerkse kinderen

De Verjaardagstas is een initiatief van de Stichting Beter voor Elkaar uit Ridderkerk. De onafhankelijke Stichting, die werkt met vrijwilligers en partners die producten of geld geven. Met elkaar doen we het maximale voor minima. Andere initiatieven van de stichting zijn onder meer de FoodCompany Ridderkerk, Fietsenbank, de Kledingbank en de Verjaardagstas.

Tijdens de actie ‘Toon je hart, doe iets voor een ander’ is er een speciale cadeauwinkel in het voormalige Dolcis-pand in het Winkelhart Ridderkerk waar tegen een kleine prijs een leuk kado kan worden gekocht. Kom langs.

In Ridderkerk groeien veel kinderen op in een huishouden met een zeer laag inkomen. Ook deze kinderen worden een leuke verjaardag gegund. Een tas met ingepakte kadootjes voor de basisschool-kinderen en een tas met een kadokaart voor de middelbare scholieren. Die kadokaarten worden gekocht door giften en door verkoop van boventallig speelgoed tijdens de Winter5Daagse.

Wilt u ook iets betekenen voor deze kinderen? Doneer dan a.u.b. op: NL31ABNA 0519 8918 72 t.n.v.: Kledingbank Ridderkerk onder vermelding van: De VerjaardagsTas.

Heeft u een laag inkomen en wilt u voor uw kinderen een Verjaardagstas ontvangen? Schrijf u dan bij ons in. U kunt ons altijd bellen of een appje sturen voor meer informatie over alle initiatieven. Telefoonnummer:  06 4438 2705.

Foto’s: Arjan ’t Jong